länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 8 oktober 2017

Ett manligt album

Hej igen!

Jag fick förfrågan om jag ville fortsätta vara lite gäst dt här hos Moa Pyssel och självklart sa jag: -Ja!
Under förra veckan har jag för första gången skapat ett album. Så himla kul! 


Albumet skulle bli en present till en man som fyller 70år. Jag tänkte genast på Pions serie Mister Tom's Treasures. Framsidan dekorerade jag enkelt och använde Moa pyssels fina Grattis die. Mannen är snickare därför blev det två charms på framsidan som anknyter till det.Jag har på många uppslag låtit pappret stå för utsmyckningen då de är så vackra i sig.Ett vist antal attribut som beskriver pappanJag har fastnat för Amy Designs dies. Den jag har använt här är Tool's frame som jag har klippt sönder och använt delar av.


Mera Amy design :-) 


Hela albumet avslutas med den vackra stämpeln från Moa pyssels egen design.


Det var vad jag hade att visa er den här veckan.
Hoppas att ni alla har det bra i höstrusket.
Kramar Nettan

Material från Moa pyssel:

Inga kommentarer: