lÀnklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 7 oktober 2017

Ett till julkort

Hej alla godingar dĂ€rute 💗

Förra lördagen sÄ hade Lotta en liten pysseltrÀff hemma hos henne, underbart att trÀffas, inspireras och mysa tillsammans. Jag började göra detta julkort som jag visar hÀr idag och hade en bild av hur det skulle se ut MEN sÄ gjorde jag ett trevligt besök i butiken och shoppade bland annat jÀttefina papper. NÀr jag satte mig med kortet igen var all julinspiration borta, suck! ville ju bara gotta ner mig i det nya jag köpt. Typiskt, haha! Men jag bet ihop och till slut blev det ett julkort med Graphic 45-papper och Moas "God jul" -die, det andra fick vÀnta lite i vÀskan.Material hos Moa
Rosor

NĂ€r jag var hemma hos Lotta fick jag en liiiiten sneak peak pĂ„ lite som kan komma att slĂ€ppas hos Moas framöver, egna designer! Jag kan sĂ€ga att vi har mycket att se fram emot! 😍 Tjohooo!

JĂ€ttevarm bamsekram!
Dt-Mia

Inga kommentarer: