länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 8 oktober 2017

Grattiskort med Moa Pyssels stämpel

Hej,

Idag visar jag ett Grattiskort med en av Moa pyssels stämplar. Lotta har verkligen lyckats med alla typsnitt på sina stämplar!!

Jag tycker stämpeln är rätt storlek, stilren och vacker!

Magnolia stämpeln har jag färglagt med Copic Sketch. Det var länge sen jag färglade, men känner en ro i kroppen när jag gör det så det blir nog fler kort med någon färglagd stämpel. Vet ju att det är på gång in Wee Stamps till butiken, så kanske blir det ett kort med en sån *ler*.

Kortet är annars sparsamt dekorerat...ni ser INGA blommor!! Haha, ibland händer det. Jag har använt färglada papper, lite spets, trä stjärnor och dots.

Material från Moa Pyssel:

Önskar er alla en fin dag!
Kram från mig,

Inga kommentarer: