länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 17 oktober 2017

Stamping Bella

Hej allihop!

Idag visar jag ett Grattiskort med Moas fina die som jag har fyllt i med ett tjockt lager med Distress-glitter. I samma färg, Peeled Paint, som jag färglade klänningen på den söta flickan från Stamping Bella. Jag fick denna stämpel (+ mycket mer) i en Swapp, superglad, älskar den!! Kortet är relativt enkelt men det är en utmaning i sig då jag gärna använder blommor på mina kort. Pappret finns inte i webbutiken utan i fysiska butiken. Jag handlade en del papper då Lotta hade pysselträffen för ett par veckor sedan, de kommer absolut användas framöver , väldigt vackra 😍
Jag blev riktigt nöjd med kortet och jag hoppas ni blir lite inspirerade. Både dien och stämpeln är väldigt användbara!

Material från Moas webbshop

Ha det gott tills vi ses här igen :)

Kramis! /MiaInga kommentarer: