länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 5 november 2017

Mera jul!

Hej igen!

Nu är det bara 4 veckor kvar till första advent. Tiden springer verkligen iväg! Eftersom vi närmar oss jul vill jag även denna gång inspirera er med ett julkort :-)


Mönsterpappren är från Maja Designs ena julkollektion, I wish. De är så otroligt fina! Kommer bli många kort med dessa papper. Den nya fina god jul dien från Moa Pyssel har jag använt även denna gång, men idag valde jag att ha med ramen som jag monterade på foamkuddar för att få den att poppa lite. God jul stansade jag ut i mönsterpapperen för att få den lite lekfull.


Huvudpersonen på detta kort är ingen mindre än Wee stamps Xmas Hamster som jag har färglagt med Distress Markers utifrån hur han ser ut på bilden i webbutiken. Just för att öva mig på att skugga rätt. De vita detaljerna har jag förtydligat med sharpie pennan som kom in i butiken förra veckan.


Blommorna har jag gjort i foamiran. Och vet ni vad! Det kommer komma in foamiran i butiken inom kort så håll ögonen öppna! :-)

Hos MoaPyssel hittar ni:
Moa Pyssel god jul die
Maja Design - I wish
Dies - Joy - Swirlig ram
Wee Stamps - Xmas Hamster
Sharpie - vit penna
Foamiran - kommer inom kort!Inga kommentarer: