länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 20 december 2017

Ett manligt kort

Hej allihop!

Tänk vad tiden går fort nu är det plötsligt bara 5 dagar kvar till julafton, kan inte greppa att det är så. Och snön fick vi inte behålla här i Motala, så synd!

Idag tar jag ett steg från julkorten och har gjort ett kort till en pappa i murriga färger. Jag måste säga att förutom CAS-kort är nog manliga kort det svåraste att göra, men detta blev jag riktigt nöjd med!
Pappret är Pion Design - Mister Tom´s Treasures en toppenserie! Pion har plötsligt blivit en favorit, nyss kunde jag inte sluta använda Maja design och innan dess Prima. Inte konstigt att plånboken ständigt är tom när man "måste" köpa på sig så att det inte tar slut!
Sen har jag använt en av Moas nyaste stämplar, de är grymma, har ni inte kollat in dem så har jag länkat nedan. De är perfekta till kort och det finns något till de flesta tillfällena även flera ord-dies. Som sagt kika in 😊
Material


Nu önskar jag er en riktigt 
GOD JUL 
och ett Gott Nytt År!!

Stor bamsekram 💝
/Mia


Inga kommentarer: