länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 19 december 2017

Snögubbe soppa

Hej igen allihop!

Nu är det länge sedan jag gjorde ett inlägg. Idag har jag varit lite busig och tittar in en onsdag istället för en måndag men jag ville att mottagarna skulle få se dem först. :-)Denna vecka är det snögubbesoppor i mugg som jag visar för er. Det är de gåvor som mina barn har fått ge sina pedagoger i julpresent.


Både cardstock och mönsterpapper kommer från Moa Pyssel. Som jag skrivit i ett tidigare inlägg så tycker jag att cardstocken som finns i butiken är kanon att vika och jobba med.


På framsidan på den lilla etiketten sitter Frosty.


På baksidan av etiketten har jag stämplat God jul och gott nytt år med en av Moa pyssels egna stämplar.Innehållet i min snögubbe soppa.


Receptet som jag har hängt i snöret.

Till slut vill jag önska er alla en riktigt GOD JUL!
Kramar Nettan

Material från butiken:
Mönsterpapper Craft and you White christmas 06 fysiska butiken

Inga kommentarer: