länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 1 januari 2018

Explodingbox fotoalbum

Hej på er!

Hoppas att ni hade en riktigt trevlig kväll igår. Min spenderades med familjen här hemma. Snöfall, god mat och monopolspel! 

Har ni avlagt några löften för det nya året? Jag brukar inte göra det, men nu har jag ett jag tror att jag kan klara haha. Mitt nyårslöfte för i år handlar om att jag ska göra klart. Att försöka avsluta mina projekt. Så jag börjar redan nu. Den box som jag visar idag har legat halvfärdig på hyllan i mitt hobbyrum sen i somras. Men nu är den färdig!

På locket har jag satt min sons namn. Bokstäverna har jag målat med Wink of Stella.


Här är en närbild på bokstäverna så att glittret förhoppningsvis syns lite i alla fall.


På de fyra sidorna har jag dekorerat med olika dies och lite fakta. Denna die gillar jag då det följer med flera saker i paketet. Det går att göra en barnvagn så som jag gjort men även en vagga och ett badkar. Så användbar!


Klockslaget han föddes.


Datum


Vikt och längd


När man sedan lyfter på locket faller sidorna ut och inuti sitter det foton på min son från den första tiden i hans liv. Fotot i mitten är det första fotot på honom så det kändes som att det skulle vara centralt.


Sidorna går sedan att vika upp en gång till och där finns då fler foton. Jag har satt små magneter under fotomattan så de inte syns men hjälper till att hålla ihop flikarna när de är ihopvikta.


Med detta vill jag önska er en god fortsättning på det nya året!
Kramar Nettan

Material från Moa Pyssel:
Leane creatief Baby stroller/cradle/bath - fysiska butiken
Cherry Lynn Designs Pocket watch - fysiska butikenInga kommentarer: