länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 18 februari 2018

Ett grattiskort till en liten tuffing!

Hej igen allihopa! 
Igår var jag och min yngsta son på hans kompis födelsedagskalas. Eftersom den lilla killen som fyllde år just nu är väldigt förtjust i "pickor" fick det bli ett kort med en cowboy på! Bakgrundspappret är från Pion design.Den snygga grattisdien från Moa pyssel tycker jag passar kanon in till det lite tuffare temat som jag har försökt få till på kortet.


På den vänstra insidan har jag använt en die från Amy designs serie Vintage vehicles. Många grabbar gillar ju bilar precis som den lille herren som fick detta kort.
Som hälsning på den högra sidan har jag använt en av alla de fina grattis stämplarna från Moa pyssels egen design.


Det var allt för denna vecka.
Ha det så bra så ses vi nästa måndag igen!
Kramar Nettan

Material från Moa Pyssel:
Pion design: Legens of the Sea - Sea star  fysiska butikenInga kommentarer: