länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 26 februari 2018

Grattiskort med pyntad insida

Hej allihop!

Här har precis sportlovsveckan passerat. Tyvärr utan många aktiviteter för mig och min familj då vi har åkt på förkylningar. Men snön har vi tagit vara på! Vi har åkt lite pulka och lek i snöhögen på gården, som tack vare all snö som kommit nu är jättestor. :-)
Jag har även tagit mig en tur till fysiska butiken i veckan och hittat lite mer kul.

Idag blir det ett grattiskort med en av Moa Pyssels fina grattis stämplar. Den söta älvan är från Prima.


På kortet har jag använt Maja designs mönster papper från serien Coffee in the Arbour. Jag gillar verkligen serien då det finns många olika färgtoner brun, rosa, gul, grön, ja många färger till våren och sommarens kort. Blommorna på mönsterpappret går i lite rosa lila skiftningar så det passade fint med de lila blommorna.
När jag var i Moas butik hittade jag även dessa vackra fjädrar som fick följa med hem!För att ge mina kort en helhet brukar jag följa upp med samma eller liknande mönster papper och även använda samma die som på framsidan när jag gör min skrivruta. På dagens kort är det en Sue Wilsons die. Det finns flera olika dies i dessa serier som även koordinerar med varandra. 


De söta mini doiliesarna finns i många färger och är ca 7 cm i diameter. Denna sitter på baksidan av kortet och kommer sedan att få rama in min personliga stämpel.


Det var allt för idag.
Önskar er en fortsatt trevlig vecka!
Kramar Nettan

Material från Moa Pyssel:
Lila blommor - Prima - Fysiska butiken
Fjädrar - Fysiska butiken

Inga kommentarer: