länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 18 mars 2018

Årets enda påskkort

Hej på er!
Nu är det länge sedan jag hade kraft att skapa. Jag har haft både influensan i två veckor och sedan bihåleinflamation i en vecka. Usch vilken pers. Men nu är jag tillbaka igen! Så himla kul :-)

Precis som titeln lyder är detta det enda påskkortet jag kommer att göra i år. Jag var på en liten pysselträff i lördags och det var då kortet blev till.

Jag valde, som många andra, att inte göra ett traditionelt påskkort i gult. Jag har istället låtit det gå i grönt. Det mönstrade papret i bakgrunden är ett papper från Maja design. Den lilla textstämpeln med "glad påsk" är en av Moa pyssels egna stämplar. Jag satte den på en liten vimpel som fick sällskap av två vimplar i cardstock.

Den orangea blomman kommer i ett flerpack med olika blommor i samma härliga färg.


Insidan på kortet gjorde jag väldigt enkel. Jag använde samma mönsterpapper som framsidan och för att få det enhetligt med hur den ser ut, vände jag på mönsterpapret och använde den som en board rakt över. 


Det var allt för denna gång. Hoppas vi ses nästa vecka igen.
Kramar Nettan!

Material från Moa Pyssel:
Maja design Coffee in the Arbour - Feel the grass: fysiska butiken

Inga kommentarer: