länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 6 mars 2018

Hjärtligt kort

Hej alla godingar!

Hur har ni det i vinterkylan? Vilket väder vi fick och att det har hängt kvar så här länge! Jag älskar vintern när den är så här ♡
Största nackdelen för mig är att mitt pysselrum ligger i en dåligt isolerad del av huset så det har varit en temperatur på ca 12 grader och pyssellusten har haft samma temp ungefär, hehe! I söndags så tog jag tag i saken och värmde upp det och kunde spendera hela dagen med att gnugga inspirationsknölarna. Det blev ett par kort och ett färglagt motiv. Ett av korten visar jag här idag 😊

Jag hittade några färdiga kortstommar som är formade som hjärtan liggandes i en låda, där kan de ju inte ligga för evigt så det var dags att försöka få till något. Jag skar till ett cs och ett vackert mönstrat papper från Craft & You design som matchade motivet. Magnolian är Fiskarnas stjärntecken från Zodiac collection, alla motiven i kollektionen är underbara! Texten på banderollen är Moa pyssel egna gummistämpel stämplad i en mörkblå färg.
Det är inte lätt att få med på bild men det är lite glitter och skimmer på olika detaljer i kortet, bla på fenan och vattnet och så hade jag Glossy accents på dropparna. 
Material från Moas


Nu får ni ha det jättebra tills nästa gång vi ses här igen ♥

Kramar /MiaInga kommentarer: