länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 22 april 2018

Ett litet grattis kort.

Hej på er!
Hoppas att er vecka har varit bra. Här hemma har det återigen varit sjukstuga. Vår yngsta har haft runt 38 graders feber men inget stoppar den herrn så jag har kunnat vara ute och grejat i trädgården lite i alla fall. :-)

I fredags fyllde en av mina vänner år och jag ville ge henne selfclosing boxen som jag bloggade för några veckor sedan men jag ville ha ett kort som matchade. Jag brukar göra kort som är ca 15x15 men detta är ett 10x10. Jag tycker att det passade bättre i storlek tillsammans med boxen.

Mönsterpappren är Pion design från serien Scent of lavernder. Jag har använt 15x15 pappren. Bilden på flickan är även den från Pion design. Bandet är samma seambinding som jag använde på boxen men detta skrynklade jag inte till.


Den lilla grattis stämpeln är Moa designs egen stämpel som jag välde att poppa upp på lite foamtejp.


Även på insidan har jag satt mönsterpapper. Den vänstra sidan använde jag samma papper som på framsidan. Fördelen med att göra mindre kort pappret räcker till mycket. :-)

På den högra sidan har jag använt en annan av Moa Pyssels Grattis stämplar. Passade perfekt i hjärtat och under finns det ju plats för en hälsning.


Önskar er en fortsatt trevlig vecka.
Kramar Nettan

Material från Moa Pyssel:
Pion design From grandma's attic - tinted Springtime Fysiska butiken
Seambinding lila Fysiska butiken

Inga kommentarer: