länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 9 april 2018

Kort och flaskgömma

Hej på er!

Hoppas att ni alla har haft en toppenvecka. Vädret denna vecka har verkligen varit blandat här i Motala, med grått och blåst, regn, snöstorm och den avslutades underbart med strålande solsken och värme. Barnen passade på att leka ute en sväng i den lilla del av snöhögen som är kvar i bara tröja och byxor :-)

Dagens blogginlägg är som titeln beskriver ett kort och en flaskgömma. Jag hittade detta underbara mönsterpapper från FabScraps hos Moa pyssel tidigare i våras när jag var i butiken. Det har fått ligga här hemma och jag har klurat på vad jag skulle använda det till och det här kändes perfekt. Jag älskar verkligen den slitna stilen. Den får mig att tänka på en liten gammal övergiven sommarstuga med spetsgardiner i fönstren och högt vajande gräs utanför en varm sommardag.


Bilden från Maja design på den gamla cykeln med den underbara rosbuketten hjälpte till att förstärka min bild av mönsterpapperet.
Grattis har jag skrivit med hjälp av bokstavsklistermärken från Nellie Snellen. De vackra blommorna är från Prima.


I lördags tog jag en liten roadtripp tillsammans med DT-Mia till butiken för att handla lite. En av sakerna jag hade bestämt mig för att köpa var mer av det underbara mönsterpapperet för att kunna göra denna matchande flaskgömman. Den är gjord i vit cardstock och jag har inte dekorerat mer än med distressade kanter och mönsterpapperet som jag tycker ger flaskgömman en underbar stil.


Grattis dien är Moa Pyssels egen design och passade perfekt i storlek till att sätta på min tag.


Det var allt för denna vecka.
Vi ses!
Kram Nettan

Material från Moa Pyssel:
Prima blommor fysiska butiken
Nellie Snellen Design svarta bokstäver fysiska butiken
Vit cardstock fysiska butiken
Moa Pyssel Grattis die kommer snart i lager igen
Inga kommentarer: