länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 3 april 2018

Magnolia kram-kort

Heeeej allihop!!

Nu var det alldeles för lång tid sen jag uppdaterade vad jag gjort här i bloggen, kan ju bero på att jag inte fått mycket gjort. Främst är det pga tempen i mitt pysselrum men så har även inspirationen gått på sparlåga. Dock så känns det som att jag äntligen fått tillbaka den, jag har fått till några alster denna vecka. Bland annat kortet som jag visar här idag.

Kortet pryds av en Magnolia-stämpel "Poinsetta Tilda", Lotta har den inte hemma men kan kanske ta hem den om man vill. Jag hade ingen aning om att den var en julstämpel, det var först nu när jag sökte upp vad den heter som jag såg att det inte alls är en sommarstämpel som jag trodde. Tänk vad bra att man hittar på eget, nu har jag ju en julTilda, hehe!Hjärtana i hörnen är från en Tim Holtz stencil och jag har använt en modeling paste som jag färgat in med pigmentpulver. Moa har Brusho som är jättefina. När modeling pasten torkat så böjde jag kortet så det blev sprickor i hjärtana, tycker det blev en kul effekt!


Texten är Moas egna stämpel som jag bara älskar, så fin och användbar! Jag embossade texten med clear embossingpulver och texten är stämplad med en mörkt grön stämpelfärg.


En kompis på mitt jobb vill köpa kortet så nu ska jag täcka insidorna med ett matchande papper. Så kan hon skicka en kram imorgon!

Hoppas ni får en härlig vecka!
Jättestor bamsekram!
/Mia

Inga kommentarer: