länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 16 april 2018

Några värmande ord...

Hej på er!
Jag hoppas att ni har fått möjligheten att få njuta av lite vårvärme under veckan som gått. Själv passade jag på att röja i trädgården tillsammans med min mamma under helgen. Alltid lika spännande att se hur det går med träden efter att jag har klippt ner dem. Men mer värme vill jag ha och mer röj i trädgården ska det bli under veckan som kommer. :-)

Till veckans blogginlägg har jag använt mig av en gummistämpel från Moa pyssel, "Du vet väl om att du är värdefull". Vem behöver inte få höra några värmande ord ibland? Jag tycker att denna stämpel är så fin och det var många av er som tyckte det med så när den släpptes sålde den slut väldigt fort, men är nu åter i lager!

Den fina fågeln och nyckel i trä är av märket Dovecraft. Min tanke från början var att färglägga dem, men när kortet växte fram så behöll jag dem trärena istället.


Här är kortet i sin helhet. Jag utgick denna gång ifrån att jag ville använda papperet i mitten som stämpeln är stämplad på. Det är en memory note från Pion design. Mönsterpapperet är även det från Pion design.


Önskar er en trevlig veckan så ses vi nästa måndag!
Kram Nettan

Material från Moa Pyssel:
Moa pyssel stämpel (står som ej i lager i webbutiken men finns)
Trä dekor fysiska butiken
Pion design The Songbird's secret - Memory notes fysiska butiken
Pion design The Songbird's secret - Apple orchard fysiska butiken

Inga kommentarer: