länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 30 april 2018

Te och ljuskort med Maja design papper

Hej på er!

Hoppas att ni haft en bra helg. Och att ni får en bra Valborg. Här firar vi den med lite tacos till kvällsmat och lite chips efteråt. Regn och blåst hoppar vi gärna över. Vår familj har däremot som tradition att åka på en marknad här i närheten den 1:a maj så imorgon hoppas jag att det är uppehåll i alla fall.

Nu känner jag att det börjar närma sig avslutningstider (ja jag vet det är flera veckor kvar, men jag tycker om att planera) och jag gillar att ge bort presenter och visa min uppskattning till pedagogerna som jobbar med mina barn. Så jag har börjat fundera lite på vad man kan ge bort. Ett av mina förslag är detta, ett te och ljuskort.

Den vita cardstocken som jag gjort kortet i är min absoluta favorit från Moa Pyssel att göra mina kortaskar i, men idag har jag även använt ett som är lite åt det aprikosa hållet som bakgrundsmatta.
På framsidan är det en mini doilies från Doodlebug. De finns i flera färger i butiken, super söta! Texten kommer från ett Images from the past papper av Pion. Jag kände att just denna text passade så bra. Chipboarden är egentligen en ram med riktigt smala kanter men jag klippte bort dessa och använde bara över och underdelen. De underbara blommorna är från Prima.


På insidan har jag använt samma mönsterpapper från Maja design som på framsidan men jag har vänt på det, jag gillar att papret kordinerar med varandra men inte är lika.


På den vänstra sidans insidan har jag satt den fina stämpeln från Moa Pyssel. För det är något som jag tror att vi alla mår gott av att få veta om oss själva. Alla behöver vi en klapp på axeln ibland. :-)


I asken under teet ligger en tändsticksask, även den dekorerade jag med mönsterpapret.


Du vet väl om att du är värdefull :-) Ta han om dig!
Kram Nettan

Material från Moa Pyssel:
Cardstock vit - fysiska butiken
Cardstock aprikos - fysiska butiken
Pion design Images from the past The Songbirds secret - fysiska butiken
Blommor från Prima - fysiska butiken

Inga kommentarer: