länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 11 juni 2018

Ett enkelt kort

Hej på er!

Här i Motala har vi haft riktigt underbara veckor med sol och värme. Tyvärr för min egendel så blir det även tryckande varmt i mitt nuvarande pysselrum då det tyvärr inte går att öppna fönstren så mycket skapande har det inte blivit.
Men lite födelsedagskort är ju alltid bra att ha liggandes, eller hur?

Idag har jag skapat ett enkelt kort som jag tycker passar både en kvinnlig som manlig mottagare med Pions vackra papper ur serien Legends of the Sea. Jag skar båda mönsterpapprena lika stora och rev sedan det ena på hälften. Därefter distressade jag kanterna. Från Images from the past pappret i serien klippt jag ut två av bliderna. Det ena poppade jag med distans kuddar medan den andra fick sitta platt. Happy Birthday texten och bården bakom kommer båda från boarders pappret i serien.


Jag rev lite extra i pappret på vissa ställen för att det skulle få lite mer liv.


Solvarma kramar från
DT - Nettan

Material från Moa Pyssel:
Alla papper kommer från serien Legends of the Sea av Pion design.
Mönsterpappret är 6x6

Inga kommentarer: