länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 10 december 2018

Underbart med julkort i rosa!

Hej på er!

Nu är det verkligen alldeles för länge sedan jag bloggade tycker jag nog, men min höst har varit lite turbulent så bloggandet har fått ligga på hyllan. Men nu är jag på g!

Jag har förälskat mig i Primas serie Santa baby, julkort passar verkligen även i rosa!

Sockersöta papper med underbara mönster, kan det bli bättre?

Jag använde ett och samma mönsterpapper till alla sidorna i kortet. Framsidan valde jag att ta en del av papperet med mindre mönster. För att kunna använda mig av mycket blommor utan att gå miste om de fina detaljerna. Tomten är utklippt från ett annat papper i serien med flera ephemra kort. Bara att välja och vraka!


På insidan fick den stora tomten på papperet en bra plats tycker jag. Här kunde jag nyttja nästan hela pappersbredden med mycket mönster och samtidigt få en bra plats till att stämpla god jul eller sätta fast en textruta.


På detta kort fick även baksidan en bit av mönsterpapperet. Jag kan ibland tycka att det knyter ihop hela kortet om man gör så.


Ha det så gott tills vi ses igen!
Kramar Nettan

Produkter hos Moa Pyssel:

Inga kommentarer: