länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 17 juni 2021

Vaknar ur min dvala

Hej! 

Det känns som det var evigheter sedan jag bloggade! Och det var det också. Har du tänkt på vad roligt det är att börja med något man gjort mycket och sedan slutat med?! Allt känns nytt och fräscht igen! Det känns roligt och också lite konstigt.


Men nu sitter jag här igen! Och har skapat ett kort. Jag blev inspirerad av Johanna som hade gjort ett kort efter ett års uppehåll och nu fick även mina fingrar fart igen! Jag kände att jag ville göra ett kort med tema midsommar och en enkel text. Det fick bli det allra enklaste, Hej! Och vad påminner mer om midsommar än jordgubbar?! Även Johanna ville göra ett kort till. Det visar jag också i bloggen! Johanna har använt Moa pyssels egen stämpel - grattis. 


Mitt kort i alla sin enkelhet, men riktigt roligt att göra:På det här kortet har jag använt:
Papper från Maja design - dessa finns här: Maja design
Dies från Magnolia - finns här: Magnolia dies
Moa pyssels hej-dies - finns här: Moa pyssels dies
Dies från Precisous Marike som just nu enbart finns i den fysiska butiken.

Så här fint blev Johannas kort. Hon använde Moa pyssels egen grattis-stämpel.


Så stilrent och snyggt!
Stämplar från Moa pyssel finns här: Moa pyssels stämplar

Hoppas du har det bra och ta hand om dig i värmen!
kram Lotta på Moa pysselInga kommentarer: