länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 19 december 2012

Bara 1 dies...

Hej på er!

Jag håller på att lägga in dies som just kommit, och en av diesen fick jag bara 1 produkt av. Ajajaj, jag som var sååå sugen på att ta den till butiken för att kunna demonstrera den för er. Nu kan jag ju inte göra det utan har lagt ut den till försäljning för er.

Det är skoj att leta efter olika dies och andra produkter hos leverantörer. Jag har ett gäng att leta hos. :)
Men en del dies är så populära att man får leta med ljus och lykta efter dem.

Den die jag pratar om är en sådan.

Kan du gissa vilken det är?
Här är våra dies
Dies och embossing

Den ligger i samma kategori (indelade efter tillverkare) av dies som den här sötnosen:

Det är inte den här söta ugglan som vi har för bara 59 kronor! hihi


Må så gott! Kram Lotta

Inga kommentarer: