länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 31 januari 2013

Förvaringstips.....

.... kan jag inte få nog av! Jag ska visa er idag vad jag pysslat med i helgen.
Jag vet att jag i framtiden kommer byta plats att ha mina scrapgrejer på. Jag vet var i huset jag ska vara men har inte klart för mig hur jag vill ha det än och allra minst när det verkligen blir av! Men min förvaring måste samordnas å det snaraste eftersom min man får ´spelet`på det kaos ögat möter när han kommer ned i gillestugan... Lite känslig min älskade man.....  ;-)

Jag var på Ikea häromsistens och köpte mig lite tidningsförvaring.

 De här två.....


 ...har jag satt ihop till en. Jag har tagit bort en kort rygg och en hög rygg och satt ihop dem i varandra och tejpat med silvertejp.

Sedan klädde jag in den med aluminiumtejp för att få den mer hållbar och snygga till kanterna. Då ser den ut såhär:


 Sen kan man ju sätta ihop två genom att ta bort de båda korta ryggarna, då blir det såhär:


Nu är tanken att jag ska använda de här till olika saker, tex  Cardstock, mönstrade papper, bling och en egen förvaring för designarken från Moa Pyssel så klart!
Ja, då är det bäst att göra några etiketter då!

Jag har använt mig av en äldre ram från Marianne Design, det finns fina alternativ i butiken. 
Sedan fick lusten avgöra vad det blev. Och ärligt, ibland är det svårt när man har en 2,5-åring som ska vara med ´skappa`.... Kaos skulle jag vilja beskriva det som när han fick tag i mina embossingpulver......   :-)

Jag fick ihop 4 etiketter iallafall.  :-) och såhär kommer det se ut i min hylla numera. Det känns enhetligt och städat. Även godkänt av maken, hihi!


Det jag gillar med denna förvaring är att den är mycket stadigare än de jag har innan. Och när jag tröttnat på metal art -looken kan jag enkelt altra om dem genom att spraymåla dem eller helt enkelt sätta på papper.  
Och min ursprungstanke var att altra hela ryggen med ett tema som passar innehållet. Det kommer nog med tiden.
Material från Moa Pyssel:

Hoppas ni har fått en trevlig stund här inne hos Moa, Ha en bra fortsättning på veckan!
// Linda

3 kommentarer:

Lotta sa...

Så snygga de blev! Jag tycker den med två höga ryggar ser ut som en korsett. :) Jag gillar att de inte kostar så mycket också! Stor kram Lotta

Rozzan sa...

Jättefint och smart att sätta ihop två stycken:) tack för tipset!

cissi sa...

Åter igen har du varit så där påhittig, jättebra ide!