länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 13 april 2013

CAS - Bröllopskort

Hejsan!

Hör ni hur knasigt det låter? Jag har gjort ett CAS bröllopskort.. hihi. Jag har blivit så inspirerad av mina kära DT vänner här på Moa Pyssel som är så duktiga på CAS så jag ville också försöka. Kanske skulle valt ett annat tema än bröllop. Att inte sätta på ett band eller blomma kändes väldigt konstigt.
Jag tycker brudparet är så söta! Jag tänker mig att det är till ett ungt härligt par. Som ska starta livet tillsammans. *drömmer romantiska drömmar
Ser du det lilla annorlunda hörnet? Det är "skräpet" från blomman som hör till detta set av dies! Allt kan användas! :) Och visst blir det rätt personligt om man skriver sin egen text? Jag tycker det kan vara skoj att göra så ibland. Det syns att det är handgjort!


Material från butiken:

Jag tror det var allt faktiskt! :)
Trevlig helg och stor kram Lotta

4 kommentarer:

Papermum`s sa...

Men åh så fint!!!
Jodå, CAS passar till bröllop också, det är bevisat med bravur nu!!!!
Och så härligt din underbara färgläggning kommer fram!!!
Jag drömmer också romantiska drömmar nu!!! Hi hi hi!!
Kram!

Cattiegirl sa...

Det är riktigt, riktigt läckert! Precis som Linda säger: färgläggningen kommer fram på ett helt enastående sätt!
Och den die:n drömmer jag heta drömmar om nu vill jag lova!!! ;-)
Kram Cattie

Malin sa...

Kan bara instämma med föregående. Kortet är underbart och det vackra brudparet framhävs på ett bra sätt och inga dekorationer som tar ifrån dem uppmärksamheten.
Kram Malin

Majsan sa...

Mycket snyggt och stilrent bröllopskort!!

Kram Majsan