länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 16 april 2013

Förvaring för dies

Hejsan!

Förvaring är ju A och O i den här hobbyn! :) Min privata förvaring skiljer sig dock en hel del åt från Moa Pyssels förvaring. Jag är alltid mer professionell i mitt jobb än privat, det kanske de flesta är? Så för Moa Pyssels del förvaras diesen i en magnetisk mapp från Joy. Visst kan man göra egen förvaring med övningskörnings skyltar, jag har ännu inte testat det, men ibland vill man ha snygg och praktisk förvaring snabbt. Då är färdig förvaring väldigt skönt att ta till.
Så här ser den magnetiska mappen ut.
Diesen fäster på den magnetiska plattan.
Inuti finns ett skydds ark som medföljer (av frigolit). Jag sparar det inuti, det halkar inte ut och det skyddar diesen från att skavas mot varandra.

Material från butiken:

Detta är alltså Moa Pyssels förvaring. Min egen? hihi, den är en heeelt annan historia. :)
Kram Lotta

3 kommentarer:

Pysselfröken sa...

Vilken smart förvaring!

Cattiegirl sa...

Den verkar så himla smidig!
Perfekt att ha med på träffar!
Kram
/Cattie

Papermum`s sa...

... Och den skulle definitivt passa i min bokhylla... :-)