länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 20 maj 2013

Jockes kort

Hejsan!

En gång om året stänger jag in min man och min dotter i tornet i vårt gamla kråkslott. Jag låser och gömmer nyckeln och de får inte komma ut förrän mitt födelsedagskort är klart! Hehe, nä riktigt så illa är det inte, vi har inget kråkslott och jag bjöd på kaffe innan de gick in i min scraphörna. Jocke frågade lite halvhjärtat innan: -Man får inte köpa färdiga kort i den här familjen, eller hur? Han visste ju redan svaret innan han frågade!! Hehe. Jag fyllde år igår, så idag kan jag blogga kortet.

I flera år har jag tvingat Jocke att se mina färdiga kort och höra hans åsikt. Det som är bra med en äkta man är att de säger sanningen. Ibland vill man ju inte höra den, men i slutändan vinner ju sanningen, eller hur?
Men allt detta tittande på mina kort har gett resultat, du ska få se längre ned!!

Förra årets kort var väl... sådär. Hihi, om jag ska vara ärlig. Pappret var inte av bra kvalitet och Jocke hade svårt att hitta bland mina saker, så det blev som det blev. Förväntningarna på årets kort var då inte så höga. Det är bara skoj att låna ut min scraphörna till min dotter och man. Så att de får pyssla tillsammans, annars är det ju bara jag och min dotter som pysslar.


Vi börjar med en närbild. Kolla så snyggt han dekorerat med 2 doilies gjorda av Cheery Lynn dies. Min Liquid Pearl hittade han också. :)


Snacka om att jag tappade hackan! Ser ni hur vackert kortet är? Med rubbons, diecuts, glitter, liquid pearls.
Jag blev alldeles varm i kroppen. Han hade verkligen ansträngt sig! 


Med underbara design papper från FabScraps (säljs för 10 kronor i butiken, ej online dock)
gjorde han en ficka för shopping - pengar. (Till nya örhängen, jag har tappat ett av mina favorit örhängen, så behövde nya fina vardagsörhängen)
Jocke har använt en av sina egna digi stamps, som du ser skymta till vänter i bild.


Baksidan. Vilket jobb han gjorde, eller hur?

Jag är mycket imponerad av min två meter långa man som ser ut som en basketspelare och har stora grova händer, men kan göra något sådant här vackert. Det är inte bara kvinnor som kan... MÄN kan också! :)

Material från butiken:
kortbas (på väg till butiken)

Kram Lotta
8 kommentarer:

Majsan sa...

ÅHH WOOW ..javisst kan män ;)
Alldeles otroligt snyggt kort, han har talang den mannen ;).

KRAMAR MAJSAN

Scrapkuben sa...

Imponerande! Min man vill knappt titta på mina och har skulle inte ens komma på tanken att köpa ett kort! :P

Verkligen läckert!

Malin sa...

Åh vad kul att han verkligen gör ett eget kort...Snyggt blev det också. Blivande scrappare...eller är han en gång om året scrappare?
Grattis i efterskott!
Kram Malin

Papermum`s sa...

Mmmmmm....
Säger till min man: handsken är kastad!
Kram!!!!!

Titti sa...

Ja kortet blev jättefint , så mannen och dottern skapar så snyggt, fina detaljer. Ha det gott, Kram Titti

Cattiegirl sa...

Hummm...Tvivlar på att en kopp kaffe skulle vara nog åt min "Rock n' Roll Dad"...Möjligen att en flarra Jack D skulle kunan släppa loss lite kreativitet? ;-)
Värt att testa - ska hinta lite inför MOrs dag!!! ;-)
Kram
//C

Beatrice sa...

Grattis i efterskott! :-) Så vackert kortet blev, kan knappt tro det är en nybörjare som gjort det. Och vilken härlig present, att få ett hemgjort kort. Vi som gör såna vet ju hur mycket omtanke som ligger bakom :-) Du gav mig också en liten idé hehe... Jag fyller själv år på fredag. Dottern på 4 år har redan på eget initiativ gjort ett kort, men inte mannen... Tack för tipset! :D

Anonym sa...

Så supersnyggt... lyckliga du