länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 6 juni 2013

Linda goes vintage.....

... och dessutom all-in!
Ja, i mina händer fick jag den här underbara bilden från ett Nellie Snellen klippark. Och jag kunde inte längre undgå att ge mig in i vintagevärlden. Det är med skräckblandad förtjusning som jag prövar att göra ett kort. Dt-Mama Lotta vet att ge utmaningar minsann....  ;-)
Bilden är monterad på beige cardstock och kanterna är sotade med Distressdynan Vintage photo.
Jag tog fram bilder på gamla kameror på Google och monterade som ett eget mönsterark och skrev ut på 4cc-papper. Jag skrev ut i Sepia och förstärkte med lite Vintage photo över hela bilden.
Så klart måste hjärtbannern från La la land vara med?  Och titta lite närmare på den fina spetsen under bilderna, är den inte underbar?!

Jag har använt de här fina Chipboardsen. på ena sidan finns det bokstäver och på andra sidan mönster.
Med lite Seam binding blir allt bättre, eller hur?
Jag älskar den här textstämpeln från K-Designs. Den passar till många kort och LO:s.
Jag kunde inte låta bli att blanda in lite färg i alla fall! Och visst är det roligt med  Liquid Pearl?
Ett tips: om man inte vill ha runda pärlor kan man slå kortet lite försiktigt i en bordskant. Då blir det runda platta pärlor istället. Ju fler gånger man slår/daskar kortet desto plattare pärlor! :-)


Jag är löjligt förtjust  i fjädrar just nu, visst är det fint?!
Ja, blev det vintage så det räcker?

Material från butiken:
klippark Nellie SnellenVi önskar alla en underbar Nationaldag, hoppas vädret blir fint så vi kan njuta av vårt försommar-Sverige!
Kram, Linda

5 kommentarer:

Lotta sa...

Men gumman, så otroligt fint det blev!! Nu kommer du också bli fast i vintage-träsket!! :) Nej, skämt åsido, visst är det skoj att prova nya stilar?! Det är såå utvecklande. Och så skoj att se att det blev så superfint! kram på dig (och hoppas att benet är bättre)

Majsan sa...

ÅHH såå vackert vintagekort!! Otroligt snyggt!!

KRAM MAJSAN

Pysselfröken sa...

Jag tycker att du gjorde ett toppenbra jobb <3

Marita Johansson sa...

Ett otroligt fint kort


Kraaam

Cattiegirl sa...

Du ser! Vintage är ju din kopp the! :-)
Jättefint kort!
Kram
//cattie