länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 7 juli 2013

Emmas chipboardalbum - Med kärlek

Hej!

Jag har gjort ett chipboardalbum till min dotter. Jag har skrivit en massa meddelanden (tags) om saker som jag tycker är viktiga i livet och gömt i mini bags lite överallt i albumet. Jag har också klistrat in en flaskpost med lite extra pepp, den dagen hon behöver det. Att göra ett chipboardalbum tog tid. Men det var väldigt roligt och annorlunda för mig som gör mest kort. Jag älskar min dotter så mycket.

Chipboardalbumet är från FabScraps och när jag googlade för att se hur andra gjort med det hittade jag... ingenting! Så det här är det första chipboardalbumet gjort med den stommen. Jag älskar att vara först ( eller så är jag dålig på att googla!!!) Om du någonsin har sett ett album med denna stomme, får du gärna länka i meddelande till denna post, jag skulle gärna se hur andra gjort!


Det är en rolig layout av albumet, jag började med att måla alla kanter med akryl. Även om kraft är snyggt ville jag ha mycket vitt. Här ser du en av mini bagsen som har en tag. En del sidor har stämplar som jag färglagt. Jag ville göra ett speciellt och annorlunda album till min dotter.

Och Magnolia har vi inte i butiken även om jag är sugen på att ta in dem. Vi får väl se vad som händer. :)


Man ser de andra sidorna skymta igenom, det ger en häftig känsla!

Designpapper som jag använt kommer från FabScraps och vi säljer dem i butiken. Tyvärr inte online i dagsläget.

Vi håller på att klura på hur vi ska kunna öppna en fysisk butik. Jag vill ju så gärna träffa er och sälja saker som inte kan skickas, som enstaka papper och så. 

Jag har använt mycket saker från butiken, hoppas jag kommer ihåg hälften. :)
Material från butiken:
Fjärilsbård (tillfälligt slut, fler är beställda)

Må så gott! kram Lotta

3 kommentarer:

Malin sa...

Åh, vilket fint album. Att skapa minialbum är både roligt och tidskrävande. Många fina detaljer har du skapat med alla fina dekorationer.
Kram Malin

Majsan sa...

ÅHH WOOW vilket underbart härligt album!!
Såå fina detaljer och superfina foton på söta dottern :)

KRAM MAJSAN

Pysselfröken sa...

Alldeles ljuvligt album! Så fina färger och vackert dekorerat. En toppenpresent helt enkelt!
Jag kan inte komma in i din blogg Lotta. Undrar varför? Jag får kommentera dina fina alster här istället.
Kram Frida