länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 3 november 2013

Merry Christmas Tilda och dt träff

Hejsan!

Förra helgen hade vi DTträff här hemma hos oss på Moa Pyssel. Här får ni se lite bilder från träffen. :)

moa pyssel

Jag färglade Magnolia. Merry Christmas Tilda för att vara exakt.
DT Cattie gör sig redo för lite scrapbooking.


DT Linda valde att jobba med Tim Holtz Snögubbe. Ska bli kul att se vad det blir så småningom. :)


Så här blev min Tilda "Merry Christmas Tilda"... men det var före...

Min femåriga dotter gick upp tidigare än mig morgonen därpå och hjälpte mig att slutföra Tilda. -Hon hade ju ingen näsa eller mun, Mamma! Omg, Emma har aldrig gjort något sådant förut, jag har alltid lämnat pennor och färdigmålade stämpelmotiv framme förut. Och aldrig har hon rört något! Men nu fick jag lära mig att lägga undan motiv som jag tänkt göra kort av.

winter wonderland magnolia

Så jag fick färglägga om henne. Och valde lite andra färger. Och den här gången plockade jag undan efter mig!! :)


Med mod podge formar kan man göra vackra dekorationer. Denna är färglagd med Inka Gold Old Silver.


Med en tag (So wrapped starlight) kan man sätta i lite vacker seam binding.


Material från butiken:
Dies från Joy - Billies blomma (tillfälligt slutsåld)

Må så gott och göm dina färdigmålade motiv om du är rädd om dem! :)
kram Lotta7 kommentarer:

Karen Elise sa...

Nydelig kort! Og så var det jo litt herlig det motivet der 5-åringen har tegnet på også ;) Er jo ikke så lett å forstå at det går an å ikke ha nese og munn! Hehe. Men selvfølgelig kjedelig, for det ligger masse arbeid i fargeleggingen…
:) Karen Elise

Pia Puma sa...

*fnissÄ Es lilla upptåg får mig fortfarande att le gott.

Kram

Louise sa...

Din dotters målande är helt klart bäst. Men alla ni andra är också jätte duktiga.
Hoppas ni hade en jätte trevlig helg.
Många Kramar Louise

Cattiegirl sa...

Remarks:
- "Cattie gjorde sig redo för scrapbooking typ hela träffen"....;-)
- Din dotter hade ju lekt med min dotter - kanske fått lite busbacieller på köpet? ;-)

Slutligen, inget ont som inte har nåt gott emd sig: det färdiga kortet var helt fantastiskt!!!! Måste lifta! Sååååååå fint!!! Kan du inte lägga upp även hur man gör de där små dekosarna med geggan och formerna?
Kraaaam
//C

Lotta sa...

Hihi, tack för era kommentarer! :)

@Cattie, jo, din dotter gillar ju också att färglägga. :)

Jag har redan gjort en video-tutorial hur vi gjorde: http://www.youtube.com/watch?v=fnQ-xDMadlI

kramis!

Papermum`s sa...

Så himla fint, Lotta!
Och att gjuta egna deltidare är så så så roligt!!
Kram !!!!!

Papermum`s sa...

Deltidare vet väl alla betyder dekosar?
;-)