länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 17 november 2013

Puppylove Wiola och Show the way Tilda

Hejsan!

Snart är det jul igen och snart är det jul igen! Men dessförinnan är det Hösttävling. Hm.. jag tog nog i lite för mycket när jag satte deadline 24 november. Jag har ju nästan själv glömt av hösttävlingen och gör ju mest jul relaterade saker just nu. Ja, man lär sig saker hela tiden. Och speciellt om man byter yrke, som jag gjort.

Men nu är det dags att visa ett julkort som jag gjorde sent i natt. Och den här gången plockade jag undan Tilda när jag var klar med färgläggningen! ;)


På det här julkortet har jag med den bedårande Puppylove Wiola. Och henne kan man absolut använda efter julen också. Som kort eller tag till någon som gillar hundar tex. 
Här ser ni också den fina granen från Magnolia. Inte bara Marianne design som kan göra fina granar. :)


Hjärtbannern är tillfälligt slut, mycket tog slut i helgen. Det mesta kommer fyllas på, en del saker har fått utgå. Hjärtbannern kommer komma in igen. :)


Julstjärnan är från La-La Land Crafts. Den beställer jag igen med hjärtbannern. Den är fin.
Nätdiesen är redan beställd igen och kommer i veckan. Den är från Cheery Lynn och har snabbt blivit en favorit. Och lavender från Marianne design, är en riktigt härlig dies, som jag ofta har med på kreationer, ni hitter den här: Lavender dies


Älskar liquid pearls! De gör man så fina små halvpärlor med!


Och den här underbara diesen från Joy crafts använder jag mycket. Och då är det mest de underbara små swirls ni ser, som är helt oemotståndliga.

Stämplarna jag använt:


och


Papper från Maja design hittar ni här: Paper pads
Ja, just ja, höll nästan på att glömma de söta tagsen från Magnolia. Perfekta till kort, små i stoleken: Fyra snygga tags från Magnolia.Allt på kortet kommer från butiken. 
Ha en fortsatt bra söndag och ha det så skoj, scrappa lugnt!
Kram Lotta

2 kommentarer:

Cattiegirl sa...

Som vanligt helt underbart fint Lotta - för vackert att skicka annat än rekommenderat! ;-)
Kram
//Cattie

Päivi sa...

Underbart!!!