länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 23 december 2013

God Jul önskar vi på Moa Pyssel!

Hejsan!

Nu kommer de sista julkorten för i år och med dem vill vi tacka er alla för ert stöd under det gångna året! Vi hoppas att ni får en riktigt mysig jul och trots att det ser ut att bli en grön jul, i alla fall i den delen av Sverige där vi bor, så kommer nog julstämningen på kvällen när vi tänder ljus och myser.

En liten historia som utspelade sig häromdagen får avsluta julens hälsning från Moa pyssel.
Det var Emma som kom hem från dagis och tittade allvarligt på mig. -Mamma, finns jultomten? Jag menar på riktigt?
Här kände jag att det var en allvarlig fråga och undran i hennes ögon var äkta. :-Ja, det gör han, blev mitt svar. En lättnad spred sig över henne och så kunde hon berätta att en av flickorna på dagis hade faktiskt sett honom på himlen! Att bli tagen på allvar när man är fem år är viktigt. Det är inte alltid man har tid och ork att ha de allvarliga samtalen och frågor och funderingar som kommer men jag försöker alltid ta familjen först. Jag älskar mitt jobb, men för min dotter måste jag alltid ha tid. Och det ska jag verkligen försöka se till att ha nu i jul! Vi ska umgås, spela spel och mysa! Hon är ju inte fem år för alltid. Och även om hon har berättat för mig att hon kommer vilja sitta i mitt knä tills hon är 30 år (kan jag få skriftligt på det tack?! :) ) så kommer det komma en tid när hon inte har tid för mig, inte så mycket i alla fall.

God Jul till er alla från oss alla! <3

Edwin fick pryda det sista julkortet för i år. Han är så söt när han tittar fram bakom granen. Här tittar han även ut genom ett fönster. Det är förstås en dies som hjälpt mig att skära till det så snyggt. Den här kommer från Cheery Lynn.


Granarna är alla från Magnolia.
Och den söta tagen är också från Magnolia. Här finner ni alla våra dies från Magnolia: dies


Våra Magnoliastämplar hittar ni här: Magnolia stämplar.

Stor julekram från Lotta!


Inga kommentarer: