länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 9 december 2013

SMASH

för oss oinvigda!

Hej! Jag har ännu inte testat på SMASH och Project Life fast det ser så skoj ut. Men man hinner ju inte med allt, tyvärr. SMASH tycker jag spontant känns som PL fast i light versionen. Här kan man klistra in saker, skriva noteringar direkt på bladen, göra ännu mer som man själv vill. Och man kan som namnet antyder bara smasha in saker också. Hihi. Kan ju vara något för mig? För dig med? Man vet ju inte förrän man provat. Jag har faktiskt gjort lite DD - December Daily, fast jag har inte hunnit med så bra så jag vet inte om det blir något av det än. Tanken är ju jättebra, att man skriver lite kort och fotograferar från varje dag i december. Tänk vilken skatt att titta tillbaka på senare!


Det här är miniboken. Perfekt att börja med? En penna som är både penna och lim följer med också. Och allt är syrafritt förstås.

Den här boken är ca 18 cm hög. Den känns liten och behändig.

Känns nog tryggare än att ge sig på den större som ser ut så här:Och vill man göra sin SMASH ännu snyggare inuti så kan man köpa till läckra noteringsblock i olika former.

Me likes!

Jag gillar att ha en mer neutral bok och sedan lägga till färger. Då kan jag kontrollera utseendet bäst. :)

SMASHA lugnt! Det kommer jag göra! Jag får visa er senare (om jag vågar!)

Kram Lotta

Här finner ni alla SMASH produkter: SMASH

1 kommentar:

Cattiegirl sa...

Vad kul att du testat på December Daily oxå! Läget är samma här: är ju så mycket nytt att tänka på foton och allt att det är svårt att hinna få ihop något oxå!? :-)
Stickerserna till smash-boken är ju döläckra, perfekta både i PL el vanlig scrapbooking...
Kram
//cattie