länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 14 januari 2014

CHA 2014 i Anaheim

Hejsan!

Jo, som de flesta vet pågår CHA över i USA, den största mässan för scrapbooking i världen. Ett år bara måste jag åka dit, det är en av mina stora drömmar. Tills dess får jag se på avstånd och läskas av alla sneak peaks som företagen bjuder på innan det stora eventet.

Några av mina favoriter är:Heidi Swapp


Jenni BowlinFrån Pink Paisley - Hello Sunshine


Pen Pals


Från Prima
Från MME
Ja, det finns mycket ögongodis att vila ögonen på! :) Vilka produkter som Moa Pyssel tar in? Jag vet ärligt talat inte än, vi får se. Hm.. jag har märkt att fler och fler scrapbooking butiker tar upp förhandsbeställningar och det är ju smart, då får man ju se vad ni verkligen vill ha. Känns inte som det är för oss dock, jag gillar att ha varan innan jag säljer den. Aja, om ni tycker det är en bra idé med förhandsbeställning så ändrar jag mig gärna. :)
Kram Lotta på Moa Pyssel2 kommentarer:

Stephi sa...

åå heidi swapp och MME..lööövly

Cattiegirl sa...

Ok. ÄLSKAR, Älskar Heidi Swapp's Favorite things!!!! Gu så läckra färger! Måste ha! Håller tummarna för att Moa Pyssel lägge rvantarna på det paperpad:et! :-)
Kraaaam