länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 9 januari 2014

Invigning...

... av min nya scraphörna! Och resultatet kommer här:
Ett kort som jag äntligen har fått använda de underbara Embossingfoldrarna till! Jag fick den innan jul i DT-paketet och den har ropat på mig varje gång jag gått i närheten...  ;-)

Jag har använt den fina Embossingfoldern från Craft-Too. Jag har även frossat i fina dies från butiken!
Med stolthet kan jag berätta att fjädrarna har jag själv plockat i min systers hönsgård, de behövde bara tvättas i diskmedel först.....  :-)

Här kan man se lite av de franska liljorna i den embossade ramen (för övrigt mitt favoritmönster all-time!)
Vad gillar ni den härliga ´filmskivan´? Ni vet, en sådan man snurrade i hållaren och såg fina bilder i om man höll den mot ljuset? Snacka om retro!  :-) 
Seam binding har fått markera ramen. Det GÅR inte göra ett kort utan Seam binding! När Lotta har skickat med sin handgjorda lyxvariant är lyckan gjord! 
Den lilla texten är från ett jättefint stickersark, Clippunch Alphabet.


Insidan blir som en egen liten tavla.Bilden kommer från ett finstämt klippark.
 Jag kunde inte låta bli att sätta dit de fina änglavingarna eftersom jag tänker på någon som jag saknar oerhört. Jag vet ändå att hon ser mitt kort från sin himmel  <3

Jag önskar er alla en väldigt god och kreativ fortsättning på 2014! 
Känner ni, nu är vi igång och SNART har Moa pyssel en fysisk butik som vi alla kan besöka och se och klämma på både scrapmaterial och alster (höll på att skriva Lotta men henne ska vi nog inte klämma på utan att fråga först!)
=-)
Material från moapyssel.seKram // Linda
4 kommentarer:

Lotta sa...

Hahaha, nä, det är bättre om kunderna klämmer på produkterna än mig! :) Även om jag blivit lite rund och go av julmaten. LOL!
Superfint kort vännen! Och jag kommer lägga in alla de vackra embossingfoldrarna senare under dagen, och det har verkligen kommit ett gäng nu. Mitt klicka hem finger har gått varmt! Tusen tack för ditt underbara inlägg, vännen!! puss och kram från Mama!

Cattiegirl sa...

Seam bindingen är ljuvlig - mumma! men, vore spännande att få se din nya scraphöra oxå? ;-) Nästa inlägg kanske? ;-)
Kramis
//En som har en ÖVER-gräslig scraphörna själv...:-(

Papermum`s sa...

Hrm... Jo men jag vet inte om någon blir så inspirerad av mitt kaos... He he... Men jag kan ju dimma bilderna och redigera hårt........ :-)

Stephi sa...

fint kort och vilka dies..snygga