länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 3 februari 2014

Stafflikortsvikning

Hej!

Cattie här! Fortfarande insnöad på olika stafflikort...Inte bästa valet för skicka-med-posten men maffigt för tillfällen man ställer upp korten på något gratulationsbord tycker jag. Den här vikningen heter "Double Easel Card", för den som vill google:a fram en beskrivning...:-)

Temat på kortet skulle vara tufft - inte riktigt min bästa sida, mjukis som jag är, men
det är bra att utmana sig själv...Just detaljen med vingen tyckte jag blev
effektfull. Moa Pyssel har jättefina charms i sitt sortiment - kolla in dem!

Och min favvo-die: det superfina alfabetet från X-Cut
som passar precis överallt! :-)

...En vy från ovan...


Material från Moa Pyssel:
Die, rutnät (Tillfälligt slut)

Kramar
//Cattie

4 kommentarer:

Lotta sa...

Åh wow Cattie! Det var en härlig variant av stafflikort! Jag tror aldrig jag har sett den förut. Den måste jag prova! Superduper fint kort och visst blev det tufft, du är tuffare än du tror tjejen. Kram Lotta :)

Louise sa...

Säger som Lotta denna variant har jag aldrig sett innan.
Tycker det är så roligt att se när folk går utan för ramarna för vad dom brukar göra och du har gjort ett kanon jobb.
Kram Louise

Marita Johansson sa...

Vad häftigt och snyggt

Kraaaam

Papermum`s sa...

Det är helt enkelt URsnyggt! Det är verkligen ett iögonfallande kort! Måste få beskrivning!
Kramkram!!