länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 27 mars 2014

DT- Torsdag Annika

Hej!

Idag är det torsdag och det betyder DT-Torsdag här hos Moa Pyssel!
När Annika skrev att hon ville vara dt hos oss en torsdag blev jag som vanligt jätteglad, det blir jag alltid när någon vill designa hos oss. Och Annika är speciell för mig för hon slog ut mig i European scrap battle förra året. Och när jag såg hennes kort så häpnade jag, för det var så otroligt likt mitt eget kort. Jag har aldrig förr träffat på någon som gör kort i precis samma stil som mig, så numera kallar jag henne min scrap-tvilling-syster. :) Det gjorde verkligen inget att hon slog ut mig, korten var näst intill identiska. Så det är en ära att presentera Annikas jättefina kort!

Så här skriver Annika:
Oj vad detta var skoj!! Det var spännande att göra ett kort efter några givna saker/produkter. Kortet är till en liten tjej som fyller 3 år. Jag har använt mig av en gammal magnoliastämpel, som är en av mina favoriter. Jag har precis köpt ett Copicset med hudfärger. Så detta var mitt första kort med copic. Jag är vimpelfantast så som vanligt kan jag inte låta bli att använda en vimpel. Jag har länge sökt en rund grattisstämpel så när jag fann denna hos dig blev jag superglad, den kommer jag använda mig av mycket i framtiden.

Produkter:
Stämpel Magnolia
Färgläggning: Copic och promarkers
Papper: Inkido
Vimpel: La-La Lands Crafts (denna har jag köpt av dig tidigare men såg nu på hemsidan att den inte fanns inne) *Den ska beställas hem igen - Lottas kommentar
Grattis stämpel: personal impressions 
Produkter som jag fick av Moa Pyssel
Rosa blommor
Fjärilscharms

Gröna bokstäver


Annika har använt hjärtbannern från La-La Land Crafts. Och stickers från Echo park.
Stämpeln är en rund snygg stämpel i serien Springtime "tinchies".

Allt material från Moa Pyssel:
hjärtbanner från La-La Land Crafts (kommer snart åter i lager)

Tusen tack Annika för att du ville gästa oss! Kram Lotta

4 kommentarer:

Lotta sa...

Så underbart fint kort! Och visst har de äldre magnoliastämplarna fin form på huvudet? En del av de äldre är mina absoluta favoriter. (och de har jag köpt in till Moa Pyssel förstås) Tusen tack Annika för ditt fina kort som inspirerar oss! kram Lotta

Eivor Larsson sa...

Underbart vackert kort! ♥

Anonym sa...

Vad skoj att ni gillade kortet. Det var så skoj att vara torsdags-tjej //Annika

Louise sa...

Jätte fint kort du har gjort. Gillade speciellt det vackra blomsterarrangemang du gjort vid sidan av. Kram Louise