länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 24 mars 2014

PL uppslag

Hej!

Jag är fortfarande fast i Project Life träsket: jag fotar varje dag, sammanfattar och dokumenterar på söndagarna veckan som gått, skriver ut mina bilder och betar av en liten ficka i taget under helgerna el kvällarna...Moa Pyssel har (färmst i den fysiska butiken) allt man behöver för att koma igång: platsfickor, papper och dekorationer! :-)


...Lite spillbitar från högarna, enkelt med dekos...


På "Titelkortet" brukar man ange vecka och ev. datum, men har man ingen aning om det, när man PL:ar gamla kort kan man ha en egen rubrik! :-)
Jag ÄLSKAR de söta träden från Sm@sh!
Alla bokstäver finns i butiken (bra att ha några alfabet till hands) likaså
klistermärket jag har som etikett (Echo park)


Här har jag använt hörndies från Joy för att rama in bilden - de är utmärkta till PL
och riktigt prisvärda! :-)


Väldigt enkelt: en sticky note som etikett, lite bokstäver och sticker.

Material från Moa Pyssel:
Die, Hörn, Joy!
Kramar
//Cattie2 kommentarer:

Lotta sa...

WOW så snyggt du gjort! Jag förstår att du är fast i PL när det blir så här bra! Underbara fotografier också!! Javisst är SM@SH produkterna härliga! Jo, i fysiska butiken har vi mycket mer av PL, både i form av stora plastfickor, album, lösa designpapper mm. Tack så mycket Cattie!! Du är så himla duktig! kram Lotta

Eivor Larsson sa...

Vilken härlig sida! Vilket jobb du lägger ner på PL, imponerad!Det måste vara kul att se tillbaka på veckorna. Gillar detaljerna till fotona.
Jag har själv inte kommit till PL ännu, kanske jag kommer att gå lös och göra typ månadsvis...men vi ser. Tack för inspirationen!

Kram ,
Eivor/Ejja