länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 26 april 2014

Jag är en SN@Pare

Hejsan!

Ja, vad är då en SN@Pare för något? Jo, en som håller på med SN@Pprodukter från företaget Simple Stories. När jag nu har börjat med Project Life (förkortas PL) och tycker att det är superskoj så vill jag förstås dela med mig av det. Kanske är du med kortmakare som jag? Då är SN@P perfekt att börja med! Och formatet är 6 x 8 inch. Det handlar om att vi kortmakare är vana att överblicka ett mindre format, kanske 15 x 15 cm. Och att då starta med det stora formatet i PL och få överblicka två 12 x 12 inch, dvs ungefär 30 x 60 cm är något som vi inte är vana vid. När jag försökte med det stora formatet så blev det platt fall. Jag förstod ingenting och vad var det som var så roligt med det här? Men när jag testade SN@P... jojo. Nu är jag fast! Det är såå roligt! Allt från att stansa ut flairs, göra tabs, alla små söta kort, att det går så fort att scrappa kort. Många fördelar, ser just nu inga nackdelar. Men när jag googlade på SN@P så fick jag mest upp stora formatet även där, så då passar det väl bra att jag bjuder på lite inspiration i det lilla formatet. :)

Så jag har tagit in mycket produkter från Simple Stories och nu senast så blev det från serien DIY. Det är tänkt att man själv får bestämma mycket hur korten ska vara dekorerade och man köper produkterna i samma serie för att få det att matcha.


Här har jag använt många produkter från DIY Boutique som denna färg-glada serie heter. Tex har jag använt mig av dessa underbara stickers:


Och alla dessa stickers kostar bara 59 kr!! Fraktfritt! Här har jag även använt en cirkel dies även om diesen man använder till PL är färre så kan man självklart använda dem även här. Bokstavs dies och siffror är också trevligt att använda.


De här sakerna vill jag gärna dela med mig:
I litet format kan man smacka på rätt mycket färger. Jag skulle inte göra så här i stort format, då blir det för mycket för ögat att ta in. Men kör man i mindre format kan man använda rätt mycket utan att det blir jobbigt. Neutrala färger som vitt, svart och kraft är bra att använda även i PL, precis som i kortmakeriet.


Overlay har jag använt mig av här. De är supersnygga, men svåra att göra rättvisa på fotografier. Ser bättre ut i verkligheten.

Så här ser förpackningen ut:


Ja, det var lite av det jag gjort på sista tiden. Project Life är mycket roligare än vad jag trodde! 

Material från Moa Pyssel:

Trevlig helg! önskar Lotta

ps Idag har den fysiska butiken öppet här i Mantorp mellan kl 11.00 och 14.00. Välkommen!

2 kommentarer:

Eivor Larsson sa...

Så fint! Tack gör inspiration o hjälp med tips. Ser när jag provar...Kram! / Ejja

Cattiegirl sa...

Erkänner - jag är en Sn@pare too! ;-)
Kram
/C