länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 12 juni 2014

DT-torsdag Rozzan

Hejsan!

Rozzan är det som bjuder på vacker inspiration idag! Hon var över och lämnade kortet hos mig igår så jag får klämma och känna på det och kommer du och hälsar på i butiken så får även du se det i verkligheten. :)


Vi börjar med motivet. Det är utstansat med en dies från Joy Crafts. Den ser ut så här


Med lite pärlor och seambinding och en charm blir det ett vackert motiv.
Kanterna på motivet är chalkade (betyder att man har skuggat dem med en stämpeldyna(.
Seam binding finner du här: Seam binding

Så här ser denna charm ut i butiken.


Det är skönt att göra insidan på en gång! Fast jag brukar nog spara den tills jag ska skicka kortet, men ibland gör jag också så här. :) Rozzan har använt en dies från Joy som är en Oval med tillhörande söta små swirls. Den är slutsåld för tillfället, men kommer komma in igen.


"Kram från mig" är en textstämpel från K-design och den hittar du här: K-design
Fjärilen är från en dies från Joy. Min vanliga grossist har slutat sälja den, men jag har hittat en annan som har den så jag har planer på att ta in denna igen. Är en av mina (Lotta) favoriter också.

Tack så mycket Rozzan för att du ville designa åt oss en torsdag och att jag fick kortet! Tack!


1 kommentar:

Lotta sa...

Tack så mycket Rozzan för att du ville inspirera oss en torsdag! Ditt kort är så vackert och kommer få stå till beskådning inne i Moa Pysselbutiken! kram Lotta