länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 28 september 2014

Lite Pl

Goddag på er alla därute.

Idag tänkte jag visa lite PL. Jag väntar hem ett nytt mindre album för PL i formatet 6x8 och tillhörande plastfickor men jag kan ju inte riktigt vänta på att få hem det så jag tjyvstartade med en sida som jag tänkte visa er idag.

Tog bilder på min vovve Cindy som ligger mig varmt om hjärtat givetvis, framöver kommer jag även göra en sida var för mina älskade katter med då jag innan köpt underbara kort från Moa pyssel med hund och kattema.

Men först ut givetvis Cindy.


Först ut är den första lilla bilden på sidan. Valde ett foto från när vi var ute och promenerade på vår underbara camping Lysingsbadet en vår. Bakgrundspappret kommer från ett set som finns på Moa pyssel och sen har jag dekorerat med utstansade saker i grå och rosa cs. En liten rosa bling fick pryda det stora Cet med.
Nu har inte Moa riktigt hemma diesen som jag hade föra att stansa ut den rosa ramen men däremot har hon massa nadra helt underbara för samma syfte. (måste ha dem sen, länken visar jag givetvis längst ner)


Här ser ni ett kort som följer med i kitet för hundar. tyckte den passade så bra för ändamålet. Kortet har jag sedan satt på ett dubbelvikt 4x6 kort från samma kit som de grå bakgrundspappren. 

Här kan ni se hur det ser ut när man vecklar ut kortet. En gömd skrivyta finns där så man kan skriva en liten story och man sparar också en hel del plats.


Sen givetvis det stora 4x6 kortet med Cindy. Ordet sweet är utstansat i själva kortet sen har jag stansat ut samma ord i rosa och satt dit istället. Även här är bakgrundspappret från kitet som de andra två.

Så här kommer då hela sidan att se ut. Jag har ju ett stort 12x12 album hemma med men har haft lite svårt att fylla hela sidor så att jag blivit nöjd. Har fått rådet att testa lite mindre format vilket kan vara lättare när man i grunden är kortmakare och vill börja testa Pl och jag måste nog hålla med. detta var riktigt kul och nu laddar jag för fler sidor bara albumet kommer hem med Många kramar
Pia Puma

Material från Moa Pyssel

Album i fysiska butiken

Albumblad

Cardstock3x4 dies med ram finns bl.a två med texten smile eller love.


Moa har även snygga wood weeners att dekorera med efter olika tema.

3 kommentarer:

Cattiegirl sa...

Urläckert! Nu blev jag ju sugen på PL oxå! Först sortera klädhögen...:-/
Kram
//cattie

Lotta sa...

Oh så läckra kort, imorgon lovar jag att titta på ditt album vännen! <3 kram

Anonym sa...

Så bra Lotta, det riktigt kliar i fingrarna av längtan. Tur man jobbar som man gör denna veckan :P

Pia Puma