länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 24 oktober 2014

Till DT-Cattie

Hejsan!

Ja, heter du Cattie och är med i designteamet så får du sluta läsa här. Vid punkten. :)

Annars är du välkommen att fortsätta att läsa hela blogginlägget! ;)
Det är nämligen så att Cattie fyller år om ett par dagar. Ssssch! säg inget att jag kommer ihåg, jag ska nämligen fira henne imorgon. Jag har gjort ett kort och kanske blir det ett litet paket för att fira min goa vän och dtkollega.

Kortet tänkte jag visa här idag för vår Johanna kunde inte blogga idag. Så då tänkte jag visa lite Gorjuss girls istället. Jag har tänkt att det är ett stämpelmärke som jag vill ha i butiken så länge det går att få tag i dem för det är mycket tack vare Gorjuss Girls som jag blev fast i scrapbooking och kortmakeri-världen.
Nu har jag dock fått specialbeställa dem och då har kostnaden för dem ökat, men jag får kolla över det och se om jag kan göra något för att få ner dem ett par kronor i pris.

Ialla fall, till kortet! :)

Dekorationer är bland annat det nyinkomna märket Memory Box dies, blad från Prima (så läckra med strukur), tickets från Tim Holtz (finns i fysiska butiken) och en doilie.


Den här söta ugglan har jag gjort i lättlera från Martha Stewarth.


Den här skira fjärilen från Memory box använde jag metallplattan i min big shot för att stansa ut.


Formen runt den söta Gorjuss Girl är Grace Frame.

Imorgon får jag äntligen krama min Cattie! :) Ska bli så skoj att träffas!


Material från butiken:

kram Lotta


1 kommentar:

Eivor Larsson sa...

Kortet är alldeles underbart! Älskar stämpeln :)

Kram från mig,
Eivor/Ejja