länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 12 november 2014

Julkort med Pion design

Hej,

Jag måste börja med att säga Wow! så många fina bidrag vi fick in till julkortstävligen! Tack alla som var med! Jag erkänner att jag fick en rejäl spark i baken och har redan gjort 3 julkort...det brukar vara mitt totala antal på ett år, så gissa om jag känner mig nöjd. Jag har också fått så mycket inspiration, så nog ska jag fixa ett par till...

Så till dagens inlägg, som just är ett julkort. Jag har skapat ett kort i ljus rosa. Jag gillar att jag kan skapa i vilka färger som jag känner för.
Snöflingor är verkligen vinter och jul, så jag kunde inte låta bli att köpa den söta diesen från Joy. Den finns i både stor och liten snöflinga. Jag har använt mig av den mindre. En liten träflinga passar också finfint. Moa Pyssel har jättefina små vintriga wood weneers.

Här ser ni ytterligare en wood weneer i form av en kälke, visst är den söt?! Den skira vita swirlen kommer från Memory Box och den är bara så vacker!

Jag har skapat med papper från Pion Design, storlek 6x6 och även de papper som är i PL storlek. Bilden med den söta flickan är också från Pion Design. De är ju så söta dessa bilder.

Material från Moa Pyssel:
Papper - Pion Design - Days of Winter 6x6 (fysiska butiken)
Motiv - Pion Design - From Grandma's Attic (fysiska butiken)
 
Önskar er alla en fin dag!
Kram från mig,

2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh så vackert rosa julkort Ejja! Javisst är det härligt att vi kan inspireras av varandra?! kram Lotta

Cattiegirl sa...

Oh så vackert! Det måste jag lifta! Väldigt långt från min stil, men det är ju så himla vackert med vintage kort!
Kram
//cattie