länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 26 november 2014

Julkort

Hej,

Jag tror inte jag gjort så många julkort som detta år, och det är inte slut ännu!! Jag tycker Moa Pyssel har så mycket bra produkter. Jag kan verkligen variera korten i färg, form och dekorationer. Det är så underbart roligt!!
Idag visar jag ett kort i härligt juligt rött. Det klara röda cardstock tillsammans med de röda papprerna från Maja design - Gift for you blir jättefint.
Jag har dekorerat med vackra julstjärnor i rött, vita små rosor och vita sweetheart blossom. De är precis inkomna till butiken och verkligen så fina. Jag som gillar blommor är verkligen glad över dessa nyheter.

Jag har stansat ut kortet med min favorit dies från Lifestyle Crafts, jag bara älskar formen. Istället för en stämpel har jag använd en vacker bild från Pion Design. Lite annat material på kortet är en trä stjärna och lite groft snöre.Material från Moa Pyssel:
Bild - Pion Design - From Grandma's Attic - Christmas (fysiska butiken)


Önskar er en fin dag!
Kram från mig,


1 kommentar:

Lotta sa...

Åh så underbart fint kort Ejja!! kram Lotta