länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 15 november 2014

Julpyssel

Hejsan!

Den 6 december mellan klockan 12.00 och 16.00 har vi julmarknad här i Mantorp. Då hoppas jag att många mantorpsbor kommer och besöker Moa Pyssel på Högmarksvägen. Vi kommer inte bara bjuda på scrapbooking, kortmakeri och project life den här helgen, utan mer tradtionellt pyssel blir det också. Bland annat kommer jag ha dessa strutar i butiken för inspiration till mer "praktiskt" pyssel.

Allt material du behöver finns i butiken. De underbara papprena är från Pion design och de doilies jag använt är de mellanstora från Bo Bunny som är perfekt storlek till strutar.


Jag tror jag ska fylla strutarna med polkagrisar. Det passar väl bra till jul? Tagsen är från Pion som jag klippt ut och blomman håller tagen på plats.

Spets har vi i bra storlekar till dessa strutar från olika leverantörer.


Material från butiken:
Pion designpapper
Doilies från BoBunny
Spets
Blommor
Dubbelhäftande tejp
Tim Holtz mini attacher
Glossy accent

kram Lotta


1 kommentar:

Lene sa...

Jättesnygga strutar. Håller själv på med strutar att sälja!
Kram Lene