länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 3 november 2014

Vintage med Pion Design och Maja Design

Hejsan!

Idag bloggar jag ett julkort med vintagestil. Det passar bra som inspiration till vår facebooktävling, icke traditionella julfärger. (Det betyder alla färger förutom grönt och rött). Vår facebookgrupp heter inspireras med Moa Pyssel (klicka på namnet om du vill komma till vår facebookgrupp) och vi hoppas ni finner mycket inspiration där också, och gärna delar med er vad ni skapat med produkterna ni handlat hos oss. Det är så roligt att se vad ni skapar!

Här har jag använt den nya vackra god jul-stämpeln som bara kostar 39 kr inkl frakt!


Och så har jag testat några fler dies från Memory Box. Jag är så glad när jag har fel! Memory Box kan faktiskt bli en av mina nya favoriter :)


Och här är hela kortet:


Honeycombs kommer från Marianne design. De skär bara ut rutorna så jag har klippt runt formen för att ha den diecutten på kortet. Rosen och fågeln är i light clay (lättlera) från Marianne design. Det har kommit in lite nya formar som jag ska lägga in snarast i butiken.

Wood veneers bryter av fint när det är i ett annat material. De här kostar bara 49 kr inkl frakt!

Material från butiken:
Klippark från Pion Design (kommer in nästa vecka i butiken, efter vår tripp till Kalmar)
Liquid Pearls - jättefin färg till Vintagestilen - Platinum. Den finns hemma, kom i veckan men har ej hunnits lägga in än i nätbutik

Kram Lotta 


1 kommentar:

Eivor Larsson sa...

Sååå fint, sååå vackert! Älskar den där diesen med julgranskulorna!
Kram från mig,
Eivor/Ejja