länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 4 februari 2015

Bokmärke med Saturated Canary

Hej,

Jag tycker det är roligt att ge lite småsaker till vänner bara för att. Idag blir visar jag en sådan present, som snart åker i posten och får en ny ägare.

Jag har skapat ett litet bokmärke, där jag använt den klockrena stämpeln Geekinit från Saturated Canary. Hon är ju bara så söt! Tycker om att färglägga dessa stämplar, för mig som övar med copic sketch funkar det jättebra.
På detta bokmärke har jag inte bara målat utan också stämplat på mönstrat papper, klippt ut vissa detaljer och fäst på stämpeln. Det gör att jag tar upp det mönstrade pappret som är på själva bokmärket i stämpeln och det blir en kul detalj.

Bokmärket är ju sparsamt dekorerat och det är lite av en utmaning att scrappa platt tycker jag. Jag har fäst ett par blommor på varandra, som jag var tvungen att pressa lite och sedan har jag stansat ut ett par fjärilar från diesen Cirkelram med fjärilar från Joy! Formen på hela bokmärket är utstansat från Spellbinders.

Material från Moa Pyssel:
Band - Organzaband
 
Önskar er alla en fin onsdag!
Hej från mig,

2 kommentarer:

Lotta sa...

Men så sött bokmärke!! Jättefint färglagd och så fint att papperspierca stämpeln. :) kram Lotta

Eivor Larsson sa...

Haha, tack Lotta! Visste inte vad det kallades/hette när man stämplar på papper och klipper ut.
KRAM!

Eivor/Ejja