länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 31 mars 2015

Miia gästar Moa Pyssel

Hej! Miia här med äran att fått vara gäst-DT för Moas pysseldesignteam . Och kära Lotta lät mig leka med hennes produkter . 

 Så till hennes "Glad Påsk " digistamp så utmanade jag mig själv genom att rita och skära ut en låda med egendesignat papper. Jag valde att göra ett litet fönster så de söta små kycklingarna kunde kika ut  

Här ser ni den digitala stämpeln, Glad Påsk. Den finns här: stämplarJag har använt mig av seambinding banden som finns i Moas shop och sen blingstenar och blommor (mullberry street från petalo) sen är det sprejat med distress sprejer . Och jag har använt krackelering & glossy . Sen har jag även använt en snöpenna , eller vit 3D penna som blivit dekorationer runt . Pärlor & halvpärlor samt knappar och blingstenar ( så här ser det ut inne i lådan. Här skall godisar i papper ligga ) Seam binding banden finns här: Seam bindingHär har jag först använt rangers krackelering och sen tagit zig limpennan för göra vissa ytor klistriga för att sen dutta på lite embossingpulver för att få det mer levande.
Hoppas ni finner någon inspiration i detta. Kram på Er . Miia M för Moa Pyssel.se.

3 kommentarer:

Louise sa...

Välkommen som gäst DT- hos Moa pyssel. Jätte snyggt kort.
Kram DT-Louise

Cattiegirl sa...

Wow vilken häftig idé och fin gåva att ge bort! Kram //Cattie

Eivor Larsson sa...

Galet snygg ask! Vilken idé säger jag också. Välkommen hit!
Kram från mig,
Eivor/Ejja