länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 14 mars 2015

Rozzan gästar Moa Pyssel

Hejsan!

När Rositha var i butiken och hälsade på (eller shoppade) så frågade jag henne om hon inte ville göra ett gäst-inlägg i bloggen. Och det ville hon göra! Rositha, eller Rozzan som hon är mest känd i scrapvärlden är med i ATC grupper och skapar och byter ATC kort. Och jag fick titta i hennes pärm med både egna och andras kort. Den var helt underbar! Så när jag skulle få hennes 2 ATC kort så berättade hon att man inte får kort eller säljer kort, utan man byter ATC. Det betyder att jag också har jag gjort ATC kort för första gången i mitt liv. För jag fick ju inte kort av henne, jag fick byta. Så går det till när man fastnar för ännu en genre. :)

Det jag visar idag är dock det som satte igång mig. Hennes vackra ATC kort. Titeln på hennes kort är RESA.


Det jag vet kommer från Moa Pyssel är dessa wood veneers som hon fick av mig. :)


Jag tycker de är så läckra!


Jag har redan gått med i två ATC grupper på nätet och jag har gjort min första egna lilla mini serie. Den tar vi en annan gång väl?

kram Lotta

Material från butiken:3 kommentarer:

Anonym sa...

Åååååh har hon embossat på wood weenereserna med? Har jag inte ens tänkt på och dessa har jag plus många andra. Jätteläckert kort.

Pia Puma

Louise sa...

Jätte fina. Har aldrig provat men blir sug när jag ser hur fint du gjort. Kul att du ville gästa Moa pyssel. Kram Louise

Angelicasblogg sa...

De är såå snygga!måste göra mina första med snart:)
Kram Angelica