länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 18 april 2015

Moa Pyssels första clearstamp!

Hejsan! Ja, stämpeln kom i torsdags, men jag har inte hunnit testa den förrän idag! Så kan det vara :P Och den stämplar precis så bra som jag hoppades på. Jag gjorde bara en teststämpling på vitt papper först, för att se hur den tar. Sedan direkt på kortet! Känner mig modig. :) När man stämplar direkt på kortet är det bra att ha en bakupp-plan utifall något går fel. Man kan ju darra till, eller tappa stämpeln på kortet eller något sådant. Då brukar jag ha en plan att jag sätter fast en banner eller en tag över det som blev fel. Försöker alltid rädda det som gått lite åt... fel håll.

Så här blir stämpeln på kort:


Den är perfekt att stämpla direkt på kortet när man har ett större motiv som är inramat som den här Tilda jag färglagt. Allt material jag använt kommer från Moa Pyssel, några saker är tyvärr slutsålda, men jag ska köpa in dem igen. Och nu när jag vet hur fina de är ska jag även köpa in dem i andra färger. Jag gör ofta så att jag köper in små kvantiteter så jag kan prova sakerna och se om de håller måttet.


Så här ser kortet ut färdigt. Eller ja, det är ju inte helt färdigt. Jag har inte skrivit något namn på tagen för jag vet inte vem som ska få kortet än. Då är det bra att lämna en yta blank så skriver man dit det senare.

Material från Moa Pyssel:
Moa Pyssels grattis-stämpel  (för bara 39 kr inkl frakt!!)
Kortstommen är utstansad med en dies som jag tyvärr inte fått tag i på ett tag. Ska försöka mer.

Ha en jättebra helg! Grannen sa att det skulle bli underbart väder hela helgen. Jag tror på henne. Kram Lotta xx


Inga kommentarer: