länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 27 maj 2015

Snabbscrappat fyllt med kärlek

Hej,

Jag har scrappat ett kort till en underbar tjej som heter Lotta (jo, min DT-mama). En underbar person som jag har äran att få träffa på lördag!!
Förra veckan var hennes födelsedag och jag gjorde ett enkelt kort till henne. Men bara för att det var enkelt saknas inte kärleken i kortet och från mig. Det är ganska viktigt att komma ihåg tycker jag. Bara för att jag inte arbetat med det i flera, flera timmar med kortet är det inte mindre viktigt för mig.

Jag har skapat kortet i en härlig aprikos-orange färg, med mina nya favorit papper från Graphic 45, som tyvärr just nu är slut i lager nu. Men Lotta är bra på att ta hem produkter så de kanske snart dyker upp i shopen.
 
Moa Pyssel och Lottas egendesignade stämpel tillsammans med stämplar från You Do stämplade jag på en canvas tag. Tycker det blev läckert!
 
Pappret har tryck på båda sidorna och då vek jag helt enkelt bara pappret i mitten, så fick jag vackert mönster inuti också. Några små detaljer, som t.es ett par dies, en blomma och lite bling fick sedan pryda det lilla kortet.
 
Material från Moa Pyssel:
 
Önskar er alla en fin onsdag!
 

Kram från mig,1 kommentar:

Lotta sa...

Och kortet är sååå vackert! Ibland är det enkla (nu tycker jag inte det här kortet är så enkelt ändå) det vackraste. Det står ute i butiken och förgyller min tillvaro. Kram Lotta :)