länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 4 juni 2015

Tags är fantastiskt roliga att göra

Hej!

Ny på sommarjobbet!

Idag gör jag min första dag på min "sommarpraktikplats".
Jag har fått äran att blogga några torsdagar i sommar för Moa Pyssel! (Wow jag har en egen dag, så roligt!)

På sin praktikplats ska man ju lyssna och göra som de andra säger! Jag har tittat på bloggen för att se vad andra gjort för moa pyssel och hittade då ett härligt inlägg med en underbar tag! I det inlägget fanns även en tutorialvideo som jag kikade på. Och jag blev otroligt sugen att göra min första tag! Sagt och gjort så gjorde jag min första tag. :)

Jag använde mig av en stomme som jag stansade ut från Tim Holtz Alterations die som heter Tag & Bookplates. Den är verkligen underbart stor. Älskar att man kan ha en massa dekorationer och ändå plats kvar. (*Stora tags är beställda till Moa Pyssel, men i ett annat märke, ni får se snart... /Lottas input)

Jag har använt mig utav två mönstrade papper somär penslade med gesso. Och därefter har jag penslat och smetat ut inka gold för att få lyster på papperna.
Jag bara älskar Primas ram (finns i fysisk butiken) som även den är penslad med massor av inka gold. Och vad passar inte bättre att ha i ramen än Moa Pyssels egendesignade grattis-stämpel! De passar så bra tillsammans!Jag gjorde en blomma utav Martha Stewarts papperslera och gjorde därefter en så kallad "snurrblomma" som båda fick ta en central plats på tagen.

Jag målade alla blommor med inka gold och det är verkligen så otroligt skojigt att hålla på med! Det är inte bara till tavlor, man kan använda det till utan jag har upptäckt att det är snyggt att använda på kort och tags också.

Seam binding i många färger - här Kaffe.


Har man inte testat det så bör man göra det, för det är så roligt!
Sedan har jag avslutat med en rosett med det härliga Seam binding bandet som här användes med ett organzaband i ljuslila. De passar så bra tillsammans.Så nu har jag alltså bloggat mitt första inlägg för Moa Pyssel. Det är så häftigt! Jag hoppas ni tittar in fler Torsdagar i sommar för att se och läsa mina inlägg här!
Kram från mig!


Material från Moa Pyssel:
Gesso (fysiska butiken)
Rhinestones


Inga kommentarer: